top of page

Wie ik ben?

Wie zit er achter GrowCircular.jpg

Mijn naam is Nadine, ik ben 35 jaar oud, moeder van een heerlijke dreumes Joas en daarnaast vervul ik veel verschillende rollen en werkzaamheden. 

Na een carrière in de evenementenbranche gaf ik mezelf een sabbatical van 3 jaar en nam ik me voor om nooit meer werk te doen waar ik niet gelukkig van word! Ik deed veel inspiratie op in Azië en Australië en ruim 3 jaar geleden werd daaruit Grow Circular geboren.

Mijn bijdrage mag zinvol zijn, inspireren en anderen aan het denken zetten. Daarnaast vind ik het belangrijk altijd te handelen vanuit eerlijkheid en authenticiteit; bij Grow Circular krijg je dus een echt stukje van mij. Wat ook betekent dat als iets voor mij niet goed voelt, ik het niet doe/aanbied.

Ik vind het belangrijk mezelf uit te blijven dagen en dat doe ik door een breed scala aan producten en diensten aan te bieden. Voor mij sluit dit allemaal naadloos op elkaar aan omdat het vanuit mijn hart komt. 

Navigeer door mijn website om fijne handgemaakte producten te bestellen, een massage of ReiKi behandeling te boeken of je te laten inspireren met één van mijn workshops. 

Heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan vooral contact met me op!

bottom of page