top of page

Wintermode On

Middenin de winter is het. Gisteren bevroren mijn vingers op de fiets, Joas gaat alleen nog in skipak de deur uit en zelf draag ik standaard een extra legging onder mijn kleding. Binnen is het warm, zijn er kruiken, dekentjes, en de kerstlichtjes laat ik lekker hangen tot de dagen weer aanzienlijk langer worden.

Ik zit er lekker in dit seizoen, één van mijn intenties van dit nieuwe jaar is dan ook Leven met de Seizoenen. Ik voel dat er veel zaadjes in de grond liggen te rusten en wachten om tot bloei te komen in de lente. Het fijnst is het dat de druk om naar buiten te keren, die ik toch wel redelijk vaak kan ervaren als ondernemer, er even niet is.

Vertragen, stilte is het enige wat van me gevraagd wordt. En juist daardoor, merk ik dat ik heerlijk in de flow zit. Dat ik deel wanneer ik inspiratie heb en er ruimte voor voel, zonder dat er iets knaagt en zegt "Je moet wel iets posten vandaag!".


Laat ik even voorop stellen dat ik nooit iets post als ik het op dat moment niet voel, maar dat knagende gevoel is er dan vaak wel.

Nu dus niet, en ondanks dat ik nog middenin het creatieproces van deze nieuwe website zit voelt het goed om mijn eerste Blog hierover te schrijven. Als reminder voor mezelf, en misschien ook voor jou, dat het helemaal OK is om op jouw terms te ondernemen en jezelf te laten zien wanneer het goed voelt. Zo houden we het WereldWijde Web ook een beetje schoon en authentiek.


Warme groetjes vanuit de Aarde

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page